Από την Πάρμα στον Άρη o Bοιωτός Βασίλης Ζαγαρίτης;

Ο 22χρονος, Βοιωτός,αριστερός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Πάρμα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 φαίνεται οτι επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο 22χρονος, Βοιωτός (από το Καπαρέλι), αριστερός αμυντικός, ο οποίος εδώ και 2,5 χρόνια βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη νέα σεζόν και πάλι σε ομάδα της “Super League”.

Οπως όλα δείχνουν ο διεθνής, ακραίος, αμυντικός, ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ήταν στον Παναθηναϊκό και από εκεί είχε μετεγγραφεί στην Πάρμα,

είναι πολύ κοντά στο επαναπατριστεί, αλλά όχι στην Αθήνα και για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Θεσσαλονίκη και για τον Αρη που εξετάζει την περίπτωσή του και κοιτά αυτόν για να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Ειδικότερα, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα κοιτάζει την περίπτωση δανεισμού του 22χρονου, μπακ, ο οποίος ανήκει εδώ και 2,5 χρόνια στην Πάρμα έχοντας συμβόλαιο μαζί της έως το 2024.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μπράντλεϊ Μαζικού ενώ φύλλο πορείας για τη Γκρόνινγκεν αναμένεται να πάρει και ο Μάρβιν Πέερσμαν, γεγονός που κινητοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να καλύψουν άμεσα το κενό με μετεγγραφή που θα πλαισιώσει τον Ρόναλντ Ματαρίτα…

από starsports.gr

Σχετικά